Debrecen Hotels

Kamuvideóval illusztrált “ukrán bombázást” a kormány kedvenc UFO-hívő “biztonságpolitikai szakértője”

  2022 nov 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Georg Spöttle „biztonságpolitikai szakértő” a kormányközeli kézben lévő Pestisrácok oldalán közölt október 28-i videójában többek között azt állította, hogy ukrán tisztviselők nyomást akarnak gyakorolni Washingtonra, hogy adjanak nekik kazettás bombákat – írta meg először a 444.hu.

„Ez egy valós felvétel, hogy az ukránok a Donbaszban mit műveltek, tehát ennek a háborúnak azért vannak okai is”

– állítja Spöttle.

Aki annyiban állít igazat, hogy ez tényleg egy valódi felvétel: azt mutatja be, amikor az orosz vadászgép kazettás bombát dobott le a szíriai Aleppóra. A Fox News a támadás idején, 2016-ban osztotta meg ezt a videót, a kép sarkában feltüntetve az arab nyelvű eredeti forrást is, amit a Spöttle által bemutatott verzión olvashatatlanná homályosítottak.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és parlamenti képviselője Facebook-oldalán tájékoztatott, hogy hírhamisítás miatt fel fogja jelenteni Spöttlét.

„Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a fideszes médiában fullba nyomják a Putyin-párti propagandát. Ahhoz viszont még mindig nem szoktunk hozzá, hogy konkrétan híreket hamisítanak, álhíreket gyártanak és tudatosan megpróbálják átverni a közönséget”

– tette hozzá az ellenzéki politikus.

Már nyíltan Oroszországnak szurkol, Németországban kiröhögik

A volt fideszes egyéni képviselőjelölt (aki elmondása szerint azóta is párttag) néhány napja nyíltan be is vallotta az Ultrahang Youtube-csatornának, hogy szakértőként hogyan látja a háborút:

„én nem rejtem véka alá a nézeteimet, én ebben a háborúban maximálisan Oroszországot támogatom.”

Georg Spöttle korábban UFO-élményeivel igyekezett hírnevet szerezni magának, és többek között a német UFO-eltérítéseket, és a Stasi földönkívüli viszonyait elemezte.

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam”

– meséli drámai hangon földönkívüli élményeit egy ezoterikus-fantasztikus magazinban a német származású ex-rendőr, Georg Spöttle, akit elmondása szerint több alkalommal is megvizsgáltak, megdolgoztak a földönkívüliek.

A Mittledeutsche Zeitung egy ironikus írása szerint Spöttle a fal leomlása után az NDK titkosszolgálatától származó aktákat adott át a nyugat-németeknek, és ebben azért volt érdekelt, mert saját állítása szerint ő egy idegenek által elrabolt ufológus.

További részletek a 444.hu korábbi cikkében.