Debrecen Hotels

Kajdi Csaba beszólt Ördög Nóráéknak

  2022 júl 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

Néhány napja derült ki, Ördög Nóráék kisboltjában az alkalmazott 200 forintért számolta fel a jeget egy vevőnek. Ördög Nóra állítja, ők nem tudtak erről, Cyla szerint azonban a műsorvezető csak rá akarja kenni a dolgot az eladóra.

A jégkocka-ügyre azután derült fény, hogy egy vevő észrevette a blokkon, hogy a szódája mellé kért jég árát külön felszámolták neki 200 forint értékben, felháborodásának hangot is adott. Ördög Nóra és Nánási Pál azt mondták, ők nem tudtak erről, az alkalmazottak önállóan döntöttek úgy, hogy külön pénzt számolnak fel jégért, ha azt az italok alapból nem tartalmaznak.

Kajdi Csaba elképzelhetetlennek tartja, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál ne tudták volna, mit csinálnak az alkalmazottaik. A modellügynökség feje parodizálta a történteket, és hitetlenkedve kérdezte, hogy-hogy nem tudták, hogy 200 forint a jégkocka – írja a Blikk.

Cyla Insta-sztorijába töltött fel egy videót, amin kifigurázta az ügyet.

Én nem tudtam, én nem tudtam, hogy 200 forint a jégkocka! Te, hát az milyen? Árulja a jégkockát… csóri! Rákeni az alkalmazottra, tyűh, aranyos vagy, jól van, tapintatból jeles…

– mondta videóján.