Debrecen Hotels

Jónak lenni jó! – Este hat óráig mintegy 70 millió forint gyűlt össze

  2018 dec 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

Vasárnap 18 óráig mintegy 70 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! című egész napos jótékonysági műsorában, amely az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére gyűjt.

Egy névtelen adakozó 6 millió forinttal, a Mészáros-csoport 20 millió forinttal járult hozzá a jótékonysági kezdeményezéshez.

A 13630-as telefonszámon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a jótékonysági akciót, a megvásárolható és a licitre bocsátott tárgyak a https://www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/ oldalon tekinthetők meg.
A fix áron elvihető tárgyak között szerepelnek még José Carreras operaénekes sáljai, Malek Andrea énekesnő porcelánfigurája, Sting és Shaggy budapesti koncertjének dedikált és bekeretezett plakátja, Rost Andrea operaénekes fellépőruhája, valamint Nagy Feró énekes kendője, CD, könyv és gitár.

A jótékonysági akcióba a Magyar Diabetes Társaság, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért és a Sportos Cukorbetegekért Egyesület is bekapcsolódott.

Az egész napos műsorfolyam a Duna Televízióban, a Duna World csatornán és az M5 kulturális csatornán látható.