Debrecen Hotels

Jön az utca jogásza! Ezen a héten is lesz ingyenes jogi segítség Debrecenben

  2019 Júl 23 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon Facebook-csoport korábbi ígéretének megfelelően elindította az “Utca jogásza – Debrecenben” szolgáltatását.Minden héten csütörtökön délután várják az utcán élőket, a szegényeket, akik nem tudják, hova forduljanak ügyes-bajos dolgaikkal segítségért.

A következő alkalommal 2019. július 25.-én /csütörtökön/ 17.00 – 18.00 óra között várják a felvilágosítást, tanácsot, információt kérőket, a Petőfi téren, a “Jog asztalánál”.

Az elmúlt időszakhoz hasonlóan, az aktualitásra tekintettel a 2019. július 1- jétől induló családok otthonteremtési kedvezményéről (csok), a falusi csok igénylési feltételeiről, illetve a babaváró hitelről is szakszerű tájékoztatást kaphatnak, akik felkeresnek bennünket, a város lakosai közül.

A szolgáltatás természetesen ingyenes.

Mi jogi képviselet nem tudunk vállalni, abban segíthetünk, hogy tájékoztatást adunk arról, hova lehet fordulni, illetve közreműködünk kérelmek, beadványok, hivatalos papírok kitöltésében, elkészítésében.

– olvasható a közleményben.