Debrecen Hotels

Jön az év meccse, Dzsudzsák üzent a válogatottnak

  2020 okt 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

A keretbe az NB II-ből nem kerülhetett be, de nagyon szorít a srácoknak. A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön 20.45-től sorsdöntő EB-pótselejtezőt játszik Bulgária otthonában. Dzsudzsák Balázs egyelőre nem gyarapíthatja válogatottságai (108) számát, így marad a szurkolás.

A dvsc.hu-n keresztül ezt üzeni csapattársainak:

Eljött a döntő napja! Rettenetesen izgulok, nagyon szorítok és szurkolok a válogatottnak. Meglesz a győzelem, csapatként nem lehetnek erősebbek nálunk! Bízom a fiúkban, és tudom, hogy a végén felugorva, üvöltve Ria Riaa hungáriázhatunk! #csakegyütt

– üzente a Lokiba nemrég visszatért sztárjátékos.

Rossi többféle forgatókönyvvel készül

Több forgatókönyvvel készült Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a bolgárok elleni, csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőre.

A Szófiában rendezett szerdai sajtótájékoztatón az olasz szakember elmondta, bízik benne, hogy viszonylag korán megtalálják ezek közül azt, amely sikerre vezethet.

A tréner kijelentette, ez a mérkőzés egy igazi döntőnek is beillik, ahol nincs második esély. A riválisról szólva megjegyezte, nagyon kemény ellenfél, amely rendkívül agresszív, védekező és támadófutballt egyaránt képes bemutatni.

Természetesen szóba került Szoboszlai Dominik is, akit klubja, a Red Bull Salzburg nem engedett el, mivel az osztrák bajnokcsapat több játékosa is megfertőződött a koronavírussal. Újságírói kérdésre válaszolva Marco Rossi azt mondta, a fiatal futballista hiányában is vannak olyan játékosok, akik jól végzik el a pontrúgásokat és a rögzített helyzeteket.

A nemzeti csapatba – egy UEFA-szabálymódosításnak köszönhetően – újoncként bekerült Loic Negóval kapcsolatban Marco Rossi megjegyezte, még keveset gyakorolt együtt a társakkal, így talán kissé korai lenne rögtön a kezdőcsapatba tenni, de több poszton is bevethető futballistáról van szó, akire szükség lehet a mérkőzésen, és van rá esély, hogy bemutatkozzon az együttesben.

Holender Filip hangsúlyozta, kőkemény összecsapásra számít, amelynek a kulcsa a hozzáállás lehet.
A csütörtöki találkozó 20.45-kor a lengyel Szymon Marciniak sípjelére kezdődik.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata:
Gulácsi – Fiola, Lang, Orbán, Szalai A., Bese – Nagy Á., Sigér – Holender, Sallai – Szalai Á.