Debrecen Hotels

Jön a Loki-Fradi meccs, ezt várja csapatától Herczeg András

  2019 nov 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Ferencváros elleni hazai meccs egy kicsit mindig nagyobb érdeklődésre tart számot, mint a többi. A DVSC sok szép győzelmet aratott már idehaza – többnyire nem esélyesként – a zöld-fehérek ellen.

Herczeg András, a Loki vezetőedzője a klub honlapjának adott interjújába azt mondta, felfokozott hangulatú mérkőzésre számít vasárnap.

Óriási hangulatot és nagy küzdelmet várok. Az utóbbi időszakban az FTC-vel nagyon jó és szoros mérkőzéseket játszottunk, ellenfelünk egy kiemelkedő csapat, de azon vagyunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk és remélem, jó eredményt tudunk elérni. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy a védekezésünk rendben legyen, és ha így lesz, akkor talán túljutunk azokon a mérkőzéseken, amelyek nem az elképzeléseink szerint alakultak. Bízom benne, ezt már vasárnap be tudjuk bizonyítani.

Mint köztudott, a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében szerepel, ám Herczeg András szerint ez nem befolyásolja a zöld-fehérek teljesítményét.

– A kettős terhelés természetesen megfog egy csapatot, a játékosokat, viszont a Ferencváros eddig nagyon jól reagált erre, hiszen pont az idegenbeli CSZKA elleni El-meccs után, a Fehérvár elleni rangadón egy nagyon jó mérkőzésen tudott nyerni.

A meccs vasárnap 17:15-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban, és az M4 Sport is közvetíti.

dvsc.hu

Itt lesz forgalomkorlátozás Debrecenben a Fradi-meccs miatt