Járai Máté bevallotta, hogy biszexuális

2022.03.11

Néhány nappal ezelőtt már kiderült, a színész-műsorvezető élete első szexuális élményét egy férfival élte át, most pedig úgy döntött, nem titkolja tovább, hogy valójában biszexuális.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor eddigi előzeteséből már kiderült egy-két pikáns dolog Járai múltjából, most azonban több információ is napvilágot látott.

Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról régóta köztudott, hogy nyitott házasságban élnek. A férfi Hajdú Péternek most azt is elárulta, feleségét egyáltalán nem zavarja, ha Mátét férfival látja együtt, sőt, inkább ő is beszáll az édes hármasba. Régebben volt, hogy a társkeresők szexuális felajánlásaira sem mondtak nemet – írja a Blikk.

Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik. Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki nem csak a lány, a fiú örömére is tesz

– folytatta Járai, majd elmesélte, volt egy olyan egy hármas szexük, ahol két fiú és egy lány felállás volt, Kíra elvesztette az eszméletét, és az ágy mellett hagyott Káma szútrára hasalt rá. Tehát, mint azt el is mondta, a párját sosem zavarta, hogy Mátét a férfiak sem hagyják hidegen az ágyban.

Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok

– mondta Járai Máté, aki szerint mindenkinek a magánügye, hogy kivel bújik ágyba, de mivel Magyarországon még mindig tabunak számít például, ha valaki meleg, ismert emberként úgy érzi, kötelessége ezt felvállalni.

az eredeti hír itt elérhető