Debrecen Hotels

Ittasan okozott balesetet Polgáron

  2018 jún 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

A hajdúnánási rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki alkoholt fogyasztott, majd autójával balesetet okozott.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot egy polgári férfival szemben.

A 42 éves járművezető 2018. március 1-jén 19 óra körül közlekedett az általa vezetett személyautóval Polgár belterületén, a Zólyom utcában. A sofőr haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, kisodródott, majd egy betonfalnak ütközött. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavétel céljából az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, valamint elvették a jogosítványát. A helyi férfi könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében.

A hajdúnánási rendőrök 2018. június 28-án befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.