Itt az első fotó az édesanya nélkül maradt hajdúszoboszlói hármas ikrekről

2018.03.02

Nagyon tündériek, egy ország fogott össze értük és édesapjukért.Mint korábban megírtuk, nem sokkal a szülés után elhunyt Debrecenben egy fiatal hajdúszoboszlói anyuka, aki hármas ikreknek adott életet. Az apa, Tamás szerencsére rengeteg segítséget kapott, és úgy tűnik, sikerül felállnia a padlóról.

A családot a Tündérkör Alapítvány karolta fel, és most látták elérkezettnek az időt, hogy képet is megosszanak a kicsikről.

Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból, de súlyuk a normálisnak megfelelően gyarapszik. Esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, étvágyuk is fenomenális. Nemrégen felvették a kötelező oltások egyikét is mely különösebb gondot nem okozott. Nevelésükben, gondozásukban hatalmas szerepet játszik mindkét család, hiszen felváltva amolyan ügyeleti rendszerben, egymást váltva segítenek Tamásnak. Igazán jó babák az apuka állításai szerint. A családfő jelenleg telekvásárláson is gondolkozik, mert még nem eldöntött, hogy épít e vagy házat vesz a család hiszen mérlegelni kell. A költséghatékonyságot, praktikusságot és az infrastruktúrát is latba kell vetni aminek természetesen fő kedvezményezettjei maga a 3 csoda lesz. Természetesen az apuka állja a sarat és növekszenek a kicsik. ….jelentkezünk még”

– írta Facebookon a alapítvány.

az eredeti hír itt elérhető