Debrecen Hotels

Ingyenes Loki Sportnap lesz a Zsuzsi vasúttal

  2018 jún 24 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Zsuzsi Erdei kisvasút, a DVSC és a Debreceni Labdarúgó Akadémia eseménydús programot szervez a hármashegyaljai pihenőközpontban. 

A nap 10.30-kor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, majd Barna Zsuzsanna (Vezér Fitness) egy közös bemelegítéssel, egy fergeteges hangulatú Brutál-Boksz bemutatóval és egy különleges deepWORK Traininggel megnyitja a napot.

A hagyományokhoz híven elmaradhatatlan a Pom-Pom mazsorett bemutató, amelyet a Szupersztár Mazsorett és Tánc Egyesület gyermekcsapata előadásában tekinthetünk meg. A Gladiators amerikai futballcsapat egy fantasztikus bemutatóval kápráztat el bennünket, illetve beöltözési és kipróbálási lehetőségük is lesz a gyereknek és felnőtteknek egyaránt.

A DEAC Vénkerti Sportegyesület gyermekei, gimnasztika bemutatóval készülnek, érdemes lesz végignézni, milyen ügyesek a jövő nemzedékei!

A debreceni mentőállomás hősei bemutató keretében várják a gyerekeket, akik kipróbálhatják, hogy milyen különleges érzés „mentős-néninek és mentős-bácsinak” lenni.

Igazi kemény pillanatokban lehet része annak, aki a Debreceni Kettlebell Centrum bemutatójához csatlakozik, mivel nemcsak előadással, hanem kipróbálási lehetőséggel is készül a csapat, Udvarhelyi Judit vezetésével.

A nap folyamán a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete és Teddy Maci is szeretettel várja a családokat, standjuknál ingyenes állapotfelméréssel is kedveskednek az érdeklődőknek.

A Szertár Sportbort Messi Training System arculattal igen nagy kedvenc a nap folyamán, hiszen ők a kicsikre is gondolva vicces ügyességi pályákat, foci trükköket és vidám vetélkedőket is hoznak magukkal a foci vb szellemében.

„Ép testben, ép lélek!”- tartja a mondás, így ezen gondolattal megtisztel bennünket a Debreceni Belvárosi Jógacsapata, az Életmód Stúdió Biorezonanciás és sok más érdekes prevenciós, valamint a Forever Living Products „Boldogság – Egészség!” életvitel programjukkal egyaránt.

A Gyermekremény Alapítvány áldozatos munkáját segítve egy különleges kreatív kuckót alakítanak ki, ahova szeretettel várják a gyerekeket, kreatív foglalkozásokra és igazi „Lokis” arcfestésre egyaránt!

„Ha a hangod elhagy már, szurkoláshoz hangszer jár!”- ígéri a Cornett Hangszer lelkes csapata, amely a sportnap szellemében méltó hangszerekkel érkezik.

Egész napos szórakozást ígérve, a Szafari Játékpark Élőcsocsó és Levegőlabda játékokkal vár minden kedves családod!

A nap mottója: „NINCS MIÉRT OTTHON MARADNOD!”- ez így igaz, hiszen kora délelőttől 16 óráig focizást, szórakozást, önfeledt játéktevékenységeket, pihenést és kikapcsolódást ígérünk a 136 éves Zsuzsi kisvasút otthonában, a hármashegyaljai Varázserdőben!