Debrecen Hotels

Indul az I.K.O.N. csoport tréningje Debrecenben

  2018 Sze 27 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Törvényszék és a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának együttműködési megállapodása keretében, a tavalyi évhez hasonlóan, indul az I.K.O.N. csoport tréningje!

Kiket várunk?

Aki képes időt és energiát szánni önmaga, kompetenciái és szemlélete fejlesztésére és kíváncsi az építő, fejlesztő visszajelzésre.

Aki szeretne kíváncsiságát, humorérzékét és kreativitását felszabadítva fejlődni, és egy interaktív, élményszerű programban részt venni, hetente 2 órában 2018. október 3. napjától.

Aki a büntető eljárásjog I. és polgári eljárásjog I. tantárgyakat legalább már felvette, és szeretne egy kicsit másképp is tanulni.

Aki elhivatottnak érzi magát a bírói pályára, vagy csak szeretné megtudni, hogy rendelkezik-e a bíróvá váláshoz szükséges képességekkel.

 

Tervezett létszám: maximum 15 fő

Jelentkezés módja: bemutatkozó motivációs levél, saját fotó, valamint az egyetemi jelentkezési űrlap, nyomtatvány elérhető a honlapon

Jelentkezni lehet Veres Ilonánál 2018. szeptember 28-ig, a veres.ilona@law.unideb.huemail címen

A kiválasztás szempontjai: meggyőző motivációs levél és a jó tanulmányi eredmény, túljelentkezés esetén szóbeli elbeszélgetés

Elbírálás: 2018. október 2-ig.

Amit biztos, hogy garantálunk: fejlődési lehetőséget és visszajelzést, a fogalmazói versenyvizsga szituációs gyakorlataira való felkészülést, betekintést a bírói hivatásba, egy tanúsítványt a tréning elvégzéséről, és a jó hangulatot!

A tréning szakmai felelőse: Dr. Baji Dóra Antónia, a Debreceni Járásbíróság bírája, Bírósági Központi Coach és Tréner Hálózat tagja, az I.K.O.N. Csoport vezetője.

Tréner asszisztensek, az I.K.O.N. csoport tagjai:

Dr. Kocsán Annamária – Debreceni Törvényszék bírája, a fogalmazói versenyvizsga bizottsági tagja

Dr. Boda Zoltán bírósági titkár, Bírósági Központi Coach és Tréner Hálózat tagja