Debrecen Hotels

Íme, a Rieker őszi férficipők!

  2020 nov 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

Ki mondta, hogy csak a hölgyek gyűjthetik a stílusosabbnál stílusosabb cipőket? Na jó, talán nem minden férfi gyűjti, de annyi biztos, hogy az urak cipősszekrényében is megannyi típusú, fazonú lábbeli van. Ahogy minden szezonban, úgy most is ideje a váltásnak, éppen ezért ajánlott kicsit átalakítani a cipőtárat is. A következő cikkben a Rieker férficipők kollekciójával ismerkedhetsz meg közelebbről.

Elegáns darabok

Mindenki életében előfordul, hogy valamilyen fontos alkalomra hivatalos. Ilyenkor bátran belebújhatunk az elegáns bőr félcipőkbe. Ezek nemcsak stílusosak, de olyan speciális technológiával is el vannak látva, amelynek köszönhetően akár 30%-kal több hely marad a lábfejnek. Ráadásul ezek a darabok a váratlan ütődéseket is könnyen elnyelik. Ha nem érzed kötelezőnek, hogy fekete cipőt viselj, akkor akár szürkés vagy barnás árnyalatokat is választhatsz.

A LifeStyleShop férfi alkalmi cipői között számos más márkanévvel is találkozhatsz, amelyek maximálisan teljessé tehetik a megjelenésed!

Félcipők a mindennapokra

Az utcán a legtöbb férfi általában félcipőben járkál. Ezek között is számos különböző fazon található. A könnyed darabokban szinte “suhanhatunk”. Akadnak olyan fűzős fazonú termékek, amelyek könnyű, rugalmas és puha anyagból készülnek, és a talpbetét is kivehető. ANTISTRESS® technológiájának köszönhetően pedig valóban extra kényelmes kialakítású. Textilbélésük kellő melegséget nyújt az őszi napokra. 

“Bundás bakancsok” 

A strapabíró bakancsok rezgéscsillapító hatással is bírnak, emellett lábfejünk is kényelmesen elfér bennük. A legnagyobb hidegben tökéletes választásnak bizonyul egy meleg, téliesített bakancs, aminek bundája megóvja lábunkat a hidegtől. 

Különböző árnyalatok között válogathatunk, mint amilyen a fekete, a barna vagy a sötétkék, így mindenki megtalálja a szettjéhez ideális darabot!

Rieker – színvonalas termékek

A Rieker egy olyan márka, amelynek kínálatában hölgyek és urak egyaránt megtalálják a számukra megfelelő cipőt, legyen szó bármilyen évszakról!

De mit kell tudnunk a Riekerről? A márka mára több száz éves múlttal rendelkezik. Cipői rendkívül népszerűek a piacon, minden évben folyamatosan megújul színvonalas kínálata, s képes fenntartani a minőségi szintet. 

Mi jellemző a termékekre? Néhány dolog biztosan igaz minden Rieker lábbelire. Kényelmesek, könnyűek és rugalmasak, s ezek a cipők biztos, hogy minőségi anyagból készülnek. Speciális technológiájuk, az ANTISTRESS® pedig rezgéscsillapító hatással is bír.

Bármilyen cipőre is van szükséged, sose mondj le saját stílusodról! A LifeStyleShop webáruház különleges kínálatában akár méret, ár vagy cipőtípus szerint is kereshetsz, így biztosan a legjobb döntést hozod majd!