Debrecen Hotels

Így gyászolja a sztárvilág Babicsek Bernátot

  2022 jan 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Babicsek Bernátot mindenki nagyon szerette. Elvesztése elviselhetetlen fájdalmat jelent kollégái számára is, akik közösségi oldalukon búcsúznak a fiatal művésztől.

Babicsek Bernát tragikus körülmények között, egy lakástűzben hunyt el január elsején. Értelmetlen halála felfoghatatlan az őt gyászolóknak.

Pokorny Lia bejegyzésétől megszakad az ember szíve:

Nyáron, két próba között elmentél biciklizni és megláttál egy csapat fehérgalambot. Azt mondtad, soha nem láttál még ennyit. És ez jel. Mi több, jó jel. Hogy nem véletlenül sodorta eléd az élet őket.

Így éreztem én is valahogy… hogy nem véletlenül fújt össze minket a szél. Annyi őszinte figyelmet,  megértést, elfogadást és türelmet kaptam, amennyi keveseknek adatik meg ezen a világon. Engem megajándékoztál a röppenő fehér galambokkal és Magaddal.

Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy – nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább – Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison.

Várlak ebédre holnap!
Aztán kedden.
Szerdán is.
Hozd a harmonikát!

Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pokorny Lia (@liapokorny) által megosztott bejegyzés

Détár Enikő is megrendült a hír hallatán:

Felfoghatatlan. Drága Bernát!
Ez mi?! Karácsony előtt együtt játszottunk a Fergeteges látogatásban. Megöleltük egymást, szép karácsonyt kívántunk… 2022. január elsején kora este még Pásztor Erzsikének kívántam boldog új évet és arra gondoltam, hogy téged és Bodor Szabinát majd másnap kereslek.
Szabina hívott fel engem, HOGY TE NEM VAGY… Egy véletlen, ostoba baleset miatt. Nem akarom elhinni és képtelen vagyok elfogadni. Fel akarok ébredni ebből a rémálomból! Nem rég óta ismerlek. Számomra egy szimpatikusan vívódó, tehetséges kolléga VAGY, a voltál szót nem tudom elfogadni. Ha ez a borzalom mégis igaz, -jelenlegi hitem szerint- pihenj és gyere vissza egy ennél boldogabb életbe!!!

Tóth Vera egyetlen kedves mondattal búcsúzik Babicsek Bernátottól:

Isten nyugosztaljon te szép Babicsek Bernát…

Fotó: Facebook/babicsekbernat