Debrecen Hotels

Így bulizott Lagzi Lajcsi

  2023 márc 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

Felvétel is készült Galambos Lajos nőnapi tatabányai fellépéséről, amit már akkor beharangoztak, amikor úgy volt, ezen a napon már börtönben lesz.

Bár Lajcsi nem vonult be február 15-én halasztási kérelme miatt, súlyos betegségére való tekintettel orvosai eltiltották a trombitálástól. Ennek ellenére szombaton mégis fellépett.

Magával vitt azonban egy oxigénpalackot, sőt, még egy fogkefét is, hogy ha rosszra fordulnának a dolgok, felkészült legyen. A Ripost a házától kísérte el a fellépésre Lajcsit, aki készülődés közben elárulta, különösen fontos számára ez a mostani koncert. A helyszínen kiderült, miért mondta ez a zenész: nem várt bejelentést tett és elárulta, ez az utolsó koncertje, egy időre visszavonul.

A családom és a barátaim is kérték, hogy gondoljam át a fellépést, hiszen az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy ennyire hajszoljam magam. Az orvosok eltiltottak a trombitálástól, ami nekem az életet jelentett, de eljött az a pont, amikor át kell értékelnem magamban, mi az igazán fontos

– mondta Lagzi Lajcsi Tatabányán, akinek most az egészségére kell koncentrálnia, ezért pihenteti a trombitáját és saját magát is.

A legfrissebb hírek szerint nem ússza meg a börtönt Lajcsi, halasztási kérelmét elutasította a bíróság, így mindenképp meg kell kezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését.