Debrecen Hotels

Idősek loptak el egy táskát Debrecenben – ki tud róluk valamit?

  2018 feb 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2018. január 22-én 8 óra 45 perc és 9 óra 45 perc között Debrecenben, a Kálvin téren lévő önkormányzat földszintjén hagyott kézitáskát a benne lévő értékekkel együtt ellopott.

tbanya

A nő 70 év körüli, alacsony, vékony testalkatú, ősz hajú. Az elkövetéskor világos kabátot, zöld sapkát és fekete cipőt viselt. Kezében barna színű táska volt.

Az elkövetővel együtt lévő másik nő 65-70 év körüli. Az elkövetéskor kék kapucnis kabátot, farmert, fekete cipőt, barna sapkát, fehér kockás sálat és fekete keretes szemüveget viselt.

A biztonsági kamera az elkövetőről felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.