Debrecen Hotels

Idős nőt raboltak ki – Videón a rajtaütés

  2018 jún 27 / #debrecen
Google ads
Google ads

A  debreceni rendőrök elfogták azt a testvérpárt, akik a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy 80 éves nőt.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 19-én 23 óra 30 perc körül arról, hogy idős feleségét két férfi kirabolta Debrecenben, az Andaházi utcában. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk segítségével a nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Gy-t és 19 éves testvérét, K. N-t. A debreceni nyomozók a kokadi testvérpárt a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2018. június 26-án otthonukban elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a két fiatal férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves K. Gy. és testvére földre rántotta a 80 éves sértettet, majd kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről.

Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Gy-vel és K. N-el szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.