Debrecen Hotels

Idős férfit keres a hajdúszoboszlói rendőrség

  2018 Már 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Halász János Antal eltűnése miatt. A nagyhegyesi férfi 2018. március 27-én otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. Az eltűnt személy térben és időben nehezen tájékozódik.

Halázs János Antal

A 77 éves férfi körülbelül 180 centiméter magas és 80 kilogramm, jó fizikai kondícióban lévő, vékony testalkatú, dús ősz hajú. Felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnés idején sárga-fekete színű kockás inget, zöld színű mellényt, fekete színű vastag simléderes sapkát, szürke színű tréning nadrágot, amelynek oldalán fehér csík található és fekete színű félcipőt viselt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.