Hozz magaddal még egy embert a sorsdöntő hazai meccsekre! Kedvezményes belépővel csábítja szurkolóit a DVSC

2024.04.03

Ezen a héten szombaton 19.30-kor az MTK ellen, jövő hét szombaton 17 órakor a Kecskemét ellen lép pályára a Loki a Nagyerdei Stadionban. A DVSC még harcban van a dobogóért, ezért jó lenne, ha minél több szurkoló kilátogatna ezekre a találkozókra.

A klub azt találta ki, hogy akiknek érvényes bérletük van (szezon, tavaszi, rangadó), 50% kedvezménnyel vehetnek plusz 1-1 jegyet az MTK és a Kecskemét elleni mérkőzésre. Akik érvényes jeggyel rendelkeznek az MTK elleni mérkőzésre, 50% kedvezménnyel vehetnek 1 db jegyet a Kecskemét elleni meccsre.

A kedvezményes jegyeket az A, B, C szektorokba lehet megvásárolni. Aki VIP-bérlettel vagy az MTK elleni meccsre szóló VIP-jeggyel rendelkezik, vehet kedvezményes jegyet az A, B, C szektorokba, de a VIP-szektorba nem. A jegyeket csak személyesen lehet megvásárolni a DVSC Shop-ban vagy a pénztárakban, nyitvatartási időben. Online beváltásra nincs lehetőség. A DVSC Shop szerdán, csütörtökön és pénteken 15 és 18 között, szombaton 16 órától 22 óráig tart nyitva, a meccs napján a stadion pénztára már 10 órakor kinyit. A kedvezményre jogosító bérletet/jegyet be kell mutatni a vásárlásnál. (A már kedvezményes jegyekre (nyugdíjas, gyerek) nem vonatkozik az 50% kedvezmény!)

Az NB I állása:

nb1 allasa

Az MTK elleni mérkőzést szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A stadion 18.30 órakor nyit, a kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítunk ki a drukkerek részére, különböző játékokkal, amiket a mérkőzés végéig lehet használni.  A szünetben ismét aktiváljuk a pólóágyút. A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Lokival bajnoki címeket és kupákat is nyert egykori védővel, Komlósi Ádámmal.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (16.30 órától üzemzárásig). A normál belépők természetesen elérhetők online is, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon.

az eredeti hír itt elérhető