Debrecen Hotels

Hazai vereség után Kisvárdán javíthatnak a debreceni kézisek

  2020 Sze 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés után nem sok idő volt a lelki és fizikai sebek ápolására, szerdán 18 órakor Kisvárdán lép pályára DVSC SCHAEFFLER – adta hírül a klub.„Mindenképpen két pontot kell szereznünk, főként mert az első fordulóban odaadtunk tálcán két pontot az ellenfélnek – idézte fel a múltat, s tekintett egyben előre Köstner Vilmos a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője.

Nagy pofonnal kezdte a szezont a DVSC női kézilabdacsapata

– Sok problémánk volt, amelyekkel egész meccsen szenvedtünk a rajton, leginkább a ziccerkihasználásban, valamint védekezés közben a kilépésekben voltunk gyengék, ehhez jöttek a meccs végén a beállók elleni védekezésben elkövetett hibák. Bízom benne, hogy tanultunk ezekből!

A gyenge védekezés ellenére is nyerhettünk volna, ám a végjátékban ötből három ziccert kihagytunk, egyet pedig nem vállaltunk el, s ez nem fért bele.”

Ellenfelünk Győrben kezdte a bajnokságot, s a papírformának megfelelően 33–20-as vereséget szenvedett. A debreceni lányok augusztus közepén játszottak felkészülési meccset a Kisvárda otthonában, akkor 27–22-ra nyertek Köstner Vilmos tanítványai.

A szeptember 9-én szerdán 18 órakor kezdődő Kisvárda-Master Good SE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Paska Dániel és Vastag Sámuel vezeti. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítik – olvasható a klub honlapján.