Debrecen Hotels

Havas Henrik: “Kik ezek a hülyék? Hajdúnánásiak!”

  2022 jan 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

A mostanság az N1TV Youtube-csatornáján megmondóemberkedő Havas Henrikhez is eljutott a hajdúnánási migránsriadalom híre.

Mint arról mi is beszámoltunk, a városban indiai vendégmunkások miatt tört ki a para (köszönhetően ugye kedves kormányunk évek óta folytatott úszító propagandájának), de az embereket viszonylag gyorsan tájékoztatták arról, hogy nincs mitől tartaniuk. Más kérdés, hogy az önkormányzat közleményében miért mentegetőzött úgy, hogy “nincs ráhatásuk arra, hogy milyen nemzetiségű embereket” szállásol el az érintett helyi vállalkozó.

Migránspánik tört ki Hajdúnánáson néhány külföldi vendégmunkás miatt

Szóval Havas Henrik is elmondta a magáét a nánási riadalommal kapcsolatban, szó szerint lehülyézve a város teljes lakosságát. Talán elegánsabb lett volna, ha hozzáteszi, hogy “tisztelet a kivételnek”, ugyanis meggyőződésünk, hogy nem az összes hajdúnánási számít e kérdéskörben “hülyének”, sőt, inkább a “tájékozatlan” lenne az ideillő jelző. Ebben persze van sara az egyénnek is, de a központi kommunikáció és a “köz”média agyzsibbasztó produktumai legalább annyira sárosak.