Debrecen Hotels

Hátrányból fordítva, helyenként jó játékkal verte a Loki a Kisvárdát

  2018 Sze 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egygólos hátrányból fordított, és 3-1-re nyert hazai pályán a DVSC az újonc Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.
OTP Bank Liga, 9. forduló: Debreceni VSC-Kisvárda FC 3-1 (0-1)
———————————– Debrecen, 2826 néző, v: Kassai gólszerzők: Takács T. (55., 84.), Barna (66.), illetve Horváth Z. (9.) sárga lap: Csősz (33.), Szécsi (76.), illetve Vári (8.), Lucas (11.), Misic (38.), Horváth Z. (45.), Protic (51.), Ene (81.)
DVSC:
—–
Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna – Varga K., Csősz (Könyves, 46.), Haris, Bódi – Szécsi (Jovanovic, 76.), Bereczki (Takács T., 46.)
Kisvárda:
——— Felipe – Melnik, Ene, Vári, Anderson – Gosztonyi (Sassá, 61.), Lucas, Misic (Karaszjuk, 56.), Protic, Ilic (Negrut, 76.)- Horváth Z. Bátran kezdte a mérkőzést az újonc Kisvárda, amely hamar megszerezte a vezetést is. A bekapott gól “megfogta” az amúgy is gyengén játszó DVSC-t, és a vendégek a folytatásban is egyenrangú ellenfelei voltak a hazai csapatnak. A debreceniek egysíkúan, gyakran minden elképzelés nélkül játszottak, a kisvárdai védelmet szinte egyáltalán nem tudták zavarba hozni.

A szünetben két csatárt is becserélt Herczeg András, a Loki vezetőedzője. A változtatásnak hamar meg is lett az eredménye, hiszen a hazaiak támadóbb felfogásban játszottak, és 10 perc elteltével egyenlítettek, majd újabb 10 perc kellett, hogy megszerezzék a vezetést is. A Kisvárda a második félidőben alig-alig jutott el a debreceni tizenhatosig, és a DVSC a hajrában a mérkőzésen két gólt szerző Takács találatával bebiztosította győzelmét.