Debrecen Hotels

Hatalmas bulin jelentették be, milyen nemű gyermeket vár Kulcsár Edina és G.w.M

  2022 nov 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy mostanában divatos gender bulin derült ki, hogy a volt szépségkirálynő és a rapper első közös gyermeke kislány lesz.

G.w.M a Blikknek mesélte el, hogy azért rendeztek gender partyt, hogy megtudják, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt Edina, mert szerették volna megadni a módját. Egy szűk családi rendezvénynek indult a buli, de így is 90 fős volt a vendégség.

Ahogyan ez nálunk szokás, ahogyan ennek lennie kell

– kezdte a rapper, aki elárulta, hihetetlen boldogság töltötte el a leleplezés pillanatában.

Amikor megláttam a rózsaszín bummot, olyan érzés kapott el, mintha a születendő kislányom szólt volna hozzám: ‘bármit is szerettél volna, és bármilyen terved is volt, Te az Én Apám vagy, és Én jövök közétek’. Azonnal olyan érzés, szerelem kapott el, amit nem lehet szavakba önteni. Nagyon remélem, hogy Edinára fog hasonlítani, mert minden vágyam egy mini Edina

– mondta boldogan a lapnak G.w.M, aki azt is elárulta, a vendégek azt hitték, az esküvőjüket szervezik, de ez az óriási gender buli semmi nem volt ahhoz képest, amekkorát majd a házasságkötésük fog szólni.

A rapper posztolt is Instagramján a babaváró buliról, ezt ide kattintva lehet megtekinteni. A fényűző buliról Kulcsár Edina egy elképesztő videót is megosztott közösségi oldalán, ezt is érdemes megnézni itt.