Debrecen Hotels

Halálos betegséggel küzd Sam Neill

  2023 márc 18 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Jurassic Park 75 éves sztárja, Sam Neill könyvében írta meg, hogy haldoklik.

Hamarosan megjelenik a színész Did I Ever Tell You This (Mondtam már ezt valaha?) című memoárja, melyben arról ír, Non-Hodgkin-limfómával kezelik őt, amit később úgy fogalmazott meg, hogy haldoklik.

A helyzet az, hogy megnyomorodtam. Valószínűleg haldoklom. Lehet, hogy ezt fel kellene gyorsítanom. Úgy érzem, nincs már mit tennem

– nyilatkozta a The Guardiannek adott interjújában a 75 éves színész, szavait a Blikk fordította le. Neill aztán azzal folytatta, hogy mindig dolgozik, szereti a munkáját, szeret az emberek között lenni, élvezi a társaságukat, és ettől hirtelen megfosztották, és nem tudja, mit kezdhetne így magával.

Az új-zélandi színész elárulta, 2022-ben, a Jurassic World Dominion című film reklámkörútja során vette észre, hogy csomók vannak a nyakán. A kivizsgáláson kiderült, daganatos betegsége van, harmadik stádiumú Non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak nála. Sam Neill kemoterápiás kezelésen esett át és élete végéig gyógyszert kell szednie, annak ellenére, hogy egyelőre úgy tűnik, visszafejlődtek a daganatok.

Fotó: Facebook/Sam Neill