Debrecen Hotels

Gundel Takács Gábor: én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda?

  2023 jan 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

A műsorvezetőt mindig érik támadások, attól függően, épp melyik csatornánál dolgozik.

Gundel Takács Gábor szabadúszóként dolgozik, így ő dönti el, mikor melyik tévé műsort vállalja el és melyik csatornán. A Nők Lapjának beszélt arról, hogy úgy véli, ha elköteleződne egy nagy csatornához, akkor olyan műsorokat is kellene csinálnia, amiket nem érez magáénak.

 Nagyon nagy szabadság, ha az ember választhat, én pedig csak így tudom megőrizni a hitelességemet

– véli Gundel Takács Gábor, aki nem is szeretne politizálni, hiába érte sok támadás, amiért újra a TV2-nél is dolgozik. Ő azonban el tud vonatkoztatni a tulajdonosi körtől mindaddig, amíg nem szólnak bele a munkájába, amíg nem cenzúrázzák őt és hagyják dolgozni a saját értékrendje szerint.

Nekem a televíziózás mesterségem, én nem tudok mást csinálni. Jellemző egyébként, hogy akárhová megyek, mindig van egy tábor, aki elkezd köpködni. Ha én az RTL Klubon közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni?

– teszi fel a kérdést Gundel Takács Gábor, akit az egyik leghitelesebb televíziós személyiségnek tekintenek a magyarok. Talán épp azért, mert mindig csak úgy vállal munkát, hogy abba a politika nem szólhat bele. Úgy látja, mára már nagyon megmérgezte a közéletet az egyik vagy a másik oldalra sorolódás, de sokan vannak olyanok is, akik ki akarnak szállni ebből. Ő is köztük van.