Debrecen Hotels

Golyóálló üveg, lézeres szenzorok az állami tévében. Hadházy szerint valamitől nagyon félnek a propagandaközpontban

  2021 dec 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az állami tévé valószínűleg atomtámadásra készül a Kunigunda utcában – állapította meg Hadházy Ákos, aki képeket is kapott a darabonként 100 millióba kerülő, összesen több mint félmilliárdért (!) beszerzett kapukról.

A független képviselő szerint a legócskább diktátorokra jellemző ez a paranoia, ahogyan az egyik legfontosabb bástyájuknak, a propagandának az egyik központját védik.

Már a recepciós pultot is 3 méter vastag acéloszlopok közé telepített golyóálló biztonsági üveg védi, fölötte még – biztos, ami biztos – egy félméteres rács is feszül. A zsilipkapuk is golyóálló üvegből készültek, és három (!) szenzor, egy súlymérő, egy infravörös és egy lézeres érzékelő ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember lehessen benne. Miután valaki az egyik oldalon belépett, az ajtó bezárul és a túloldali csak akkor nyílik, ha az illetőnek van saját belépőkártyája, vagy a túloldali biztonsági őr megnyom egy gombot

– részletezi a hihetetlen biztonsági rendszert Hadházy Ákos.

A korrupcióvadász képviselő néhány hónapja a méregdrága kapukkal kapcsolatos közbeszerzést is taglalta, Facebook-posztjában rámutat: év elején a biztonsági kamerarendszert is bővítették 180 millióért.

“Őrület! Ilyen az, amikor a talpnyaló propagandisták nem csak végletekig gyávák, de a végletekig korruptak is” – vonta le még augusztusban a következtetést Hadházy.