Debrecen Hotels

Fokozódik a káosz a Pallagi úti csomópontban – de egyébként jól haladnak a munkálatok

  2019 Júl 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Nagyerdei körút és a Pallagi úti csomópontjában épülő körforgalom kivitelezése az ütemtervnek megfelelően halad – írja közleményében az önkormányzat. A csomópont nyugati ágát – a Klinika előtti, villamosvonallal érintett útszakaszt – 2019. július 16-án éjfélig zárták le. Ez az ág Egyetem tér irányába 2019. július 16-a éjfél után újra szabad lesz az arra közlekedők számára, s a villamosközlekedés is helyreáll.

A Campus Fesztiválra való tekintettel 2019. július 15-én – hétfőn – 00:00 órától viszont lezárják a csomópont keleti ágát (a Nagyerdei körútnak a csomópont és az Ady Endre út közötti szakaszát), amely július 21-én éjfélig lesz zárva.

A keleti ág és a nyugati ág zárásának átfedése – július 15. 00.00 óra és július 16-a éjfél – idején a csomópontban csak a Pallagi út északi és déli ágán lesz biztosított a közlekedés. A javasolt kerülőútvonalak: Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér, valamint: Egyetem tér – Nagyerdei körút – Hadházi út.

A Campus Fesztivál miatt az Ady Endre út a Nagyerdei mélygarázs és a Nagyerdei körút közötti szakaszon július 13-án 12.00 órától július 21-én éjfélig le lesz zárva.