Debrecen Hotels

Fizetés nélkül akart távozni egy szállodából

  2018 Sze 25 / #debrecen
Google ads
Google ads

Befejezte a vizsgálatot a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki fizetés nélkül akart távozni egy szállodából Harkányban.

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy szatymazi férfi ellen, aki idén júniusban károsította meg az egyik harkányi hotelt úgy, hogy nem fizette ki a számláját. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 26-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy harkányi hotelből fizetés nélkül akar távozni egy vendég. A hotel vezetője a rendőröknek elmondta, hogy június 21-e óta lakott a férfi a szállodában, aki a bejelentést megelőző percekben közölte a recepción, hogy nem tudja kifizetni az igénybe vett szolgáltatások százezer forintot meghaladó ellenértékét. A rendőrök a helyszínen elfogták a csalással gyanúsítható 44 éves férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy korábban egy másik harkányi szállodában sem fizette ki a 130 000 forintos számláját.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.