Debrecen Hotels

Feltörtek egy autót Hajdúhadházon

  2018 Júl 18 / #debrecen
Google ads
Google ads

A hajdúhadázi rendőrök vádemelést javasolnak egy 25 éves férfival és 21 éves társával szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. április 25-én 19 óra körül arról, hogy hajdúhadházi otthona előtt parkoló autóját valaki feltörte és ellopta a benne lévő pénztárcáját.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a 25 éves L.-B. Andrást és 21 éves társát, L. Józsefet. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két férfit, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését. Az ügy felderítése során a rendőrök megállapították, hogy L.-B. András több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018 áprilisában először egy nyitott autóból, majd egy kerékpár kosarából lopott pénztárcákat.

rbt

rbt

A rendőrök a helyi gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.