Debrecen Hotels

Félreértett üzenet miatt szaladt az autópályára az elgázolt tankcsapdás lány

  2019 jan 08 / #debrecen
Google ads
Google ads

Kiderült mi okozhatta a tragédiát. Közben a lány temetésére készül a család. 

 

A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason – mondta Zoltán a Blikknek.

Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt.

A lány ezután az autók közé szaladt. Családját megrázta a tragédia, közben a temetésre kell készülniük.

Szerette a csillogást, imádott a középpontban lenni, ezért úgy gondoltuk, hogy nem hagyományos temetést szervezünk neki, nem temetői keretek között tartjuk, hanem inkább egy búcsúztatót, ahová eljöhet bárki, aki meg szeretne emlékezni Katáról. Nem kötelező a fekete ruha sem. Bármennyire is beleszakad a szívünk a történtekbe, a megemlékezésen azonban nemcsak sírni, hanem nevetni is szeretnénk, hiszen Kata is ezt akarná, és mosolyogva nézne ránk – mondta az anya a Borsnak. A búcsúztatón a lány kedvenc zenéit játsszák majd, természetesen Tankcsapdát is.

Nagyon szerette ezt a zenekart, sokat jelentett neki a zenéjük, együtt is rengeteget jártunk az együttes koncertjeire, így természetesen sok Tankcsapda-szám is elhangzik majd Kata búcsúztatóján

(BlikkBors)