Debrecen Hotels

Feloszlik az Akkezdet Phiai

  2019 jan 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

Facebookon jelentette be a hírt a népszerű csapat, hogy 2019-ben különválnak útjaik.

Feloszlik az Akkezdet Phiai elnevezésű formáció, a csapat erről a Facebook-oldalán közölt részleteket.

 

Kedves AKPH-közönség, haverek és haverinák, true fanok, támogatók, érdeklődők, követők és kritikusok, koncertszervezők, vagyis Ti, akik velünk vagytok megalakulásunktól fogva!

Eljött az ideje, hogy bejelentsük: 2019-től Akkezdet Phiai útja kettéválik.

Több mint húsz év telt el akkezdet óta, felléptünk 15 ember előtt is az elején, és 150.000 előtt is a szólászabadság nevében. Érettségi tétel lettünk, Saiid többszörös slam poetry bajnok, Peti több kötetes költő és színpadi szerző. Először jutottunk underground hiphop bandaként a Művészetek Palotájába, világhírű jazz és világzenei művészekkel kollaboráltunk, zenei beállítottságtól függetlenül kaptuk folyamatosan a visszajelzést, hogy különleges, egyedi amit művelünk. Nem csináltunk sok klipet, de azok mind díjakat söpörtek be szemléken és szavazásokon. Egyetlen filmzenét készítettünk, az is elhozta a zsűri különdíját. Minőségben és menőségben hiszünk ma is, nem a mennyiségben.

Hálásak vagyunk Nektek, hogy mindvégig lelkesen támogattatok minket. Köszönjük az őszinte érdeklődést, a lankadatlan figyelmet, amit az irányunkba tanúsítottatok. Lehetetlen volna mindenkit név szerint fölsorolni, de köszönünk mindent, elsősorban a családjainknak és a barátainknak, valamint a nagybetűs Közönség mellett a partiszervezőknek, promotereknek, klubtulajoknak és üzletvezetőknek, a hangtechnikusoknak, fényeseknek, VJ-knek, pultosoknak, sofőröknek és biztonságiaknak, színpadmestereknek egyszóval mindenkinek, aki mellettünk volt és hitt bennünk (…)

– olvasható a bejegyzésben.

A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.

“Kedves AKPH-közönség, haverek és haverinák, true fanok, támogatók, érdeklődők, követők és kritikusok, koncertszervezők, vagyis Ti, akik velünk vagytok megalakulásunktól fogva! Eljött az ideje, hogy…