Debrecen Hotels

Ezt tervezte Babicsek Bernát

  2022 jan 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Csomor Ági színésznő, Babicsek Bernát egykori párja elmondta, milyen tervei voltak a tragikus körülmények között elhunyt fiatal művésznek.

Ági és Bernát Gór Nagy Mária tanodájában ismerték meg egymást, sokáig alkottak egy párt, szakításuk után pedig jó barátok maradtak.

Hogy miért lehetett egyedül, miért nem talált párt? Ezt nem tudom, talán még nem találkozott az igazival, a nagy Ővel, akit keresett. Szeretett volna társat, családot, de hogy pontosan mi volt a fejében, milyen érzések kavarogtak a szívében, azt csak ő tudhatja

– kezdte a Blikknek Csomor Ági, aki Bernát édesanyjától tudta meg a tragikus hírt, miszerint Babicsek Bernát az otthonában feltehetőleg füstmérgezés miatt elhunyt.

A színésznő most egyebet nem tehet, szeretetével próbálja támogatni a Babicsek családot, akikkel a mai napig nagyon jó viszonyban van, ahogy Bernátra is hatalmas szeretettel emlékszik vissza.

Bernát fantasztikus ember, színész és zenész volt, egy nagy tanító. Mindenkinek segített, mindig lehetett rá számítani. Nem is tudom, mikor beszéltem vele utoljára, de nem olyan rég, néhány hete. Egy színházi tábort szerveztünk, vele állítottuk össze a terveket. Nagy dolgok vártak még rá, sok munka és sikerek, elismerés…

– zárta a színésznő. Babicsek Bernátra január elsején találtak rá szülei solymári otthonában, már nem lehetett rajta segíteni.