Debrecen Hotels

Ezért nem született gyermeke Jennifer Anistonnak

  2022 nov 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

A világsztár kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, miért nem szült soha gyermeket, ami miatt rengeteg támadást is kapott.

Az 53 éves Aniston bevallotta, hogy a 30-as, 40-es éveiben nagyon kemény dolgokon ment keresztül, amelyekről eddig senki sem tudott – írja a Blikk. Ezek a tapasztalások formálták azzá, aki, amiért Aniston nagyon hálás. A színésznő az Allure magazinnak mondta el, hogy annak idején rengetegszer próbált teherbe esni, sikertelenül.

Ez egy kihívásokkal teli út volt számomra, a babafogantatás útja. Nagyon nehéz volt. Mesterségesen termékenyítettek meg, amit eddig eltitkoltam a nyilvánosság előtt

– nyilatkozta Jennifer Aniston, aki mindent megtett a siker érdekében, de sajnos nem válthatta valóra az álmát, hogy édesanya legyen. Ennek ellenére úgy érzi, boldog és élete egyik nagyszerű időszakát éli most, még a ráncaira és ősz hajszálaira is büszke. Az alakját pedig sok huszonéves is megirigyelné, a színésznő egészen elképesztően fest a magazin címlapján és a róla készült további fotókon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés