Debrecen Hotels

Ezek lesznek a legtrendibb ékszerek idén!

  2023 jan 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

Míg az elmúlt évek divatját a minimalizmus és a kényelem jellemezte, de úgy tűnik ennek az idei évben már vége szakad. Általában igaz, hogy a kevésbé díszített cikkek divatja után következik a kirívóan nagy és színes termékeket felhasználó divat irányzat.

Ebben a cikkben beszámolunk a legstílusosabb idei kiegészítőkről, valamint arról, hogy milyen egy jó webshop ékszer vásárláshoz?

Mire számíthatunk idén?

A tervezők a bemutatókon merész ékszereket mutattak be. 2022 legnépszerűbb trendje az óriási láncszemek voltak és a rétegezett különböző hosszúságú láncok. Ezekből egyszerre egymáson többet is lehet, kell viselni. Minél nagyobb, minél színesebb és minél feltűnőbb legyen. Az idei évben azonban egy kicsit átalakult ez a trend.

Fülbevalók

Úgyszintén a nagy méret a nyerő, nagyobbnál nagyobb karika fülbevalókkal, de a drámai hatású és a vintage hangulatú is trendinek számít. Hatalmas méretű, csillogó, lógó darabok, amelyek minél nagyobbak, annál jobbak.

Gyöngyök

Fémmel kombinálva különösen divatossá, hétköznapi viseletté válnak a gyöngyök. Komplett szettek vagy gyöngyös darabok is kaphatók, így garantáltan találhatunk megfelelő darabot 2023-ban is.

Gyűrű vintage stílusban

Idén a színes kövekkel díszített vintage stílusú gyűrűk is divatba jöttek. Egy nagyobb méretű vagy több kisebb kővel rendelkező típus mindig jó megoldás, ha elegánsan akarunk megjelenni.

Különlegességek

2023-ban a hétköznapi trendek is begyűrűznek az ékszerdivatba, így annál egyedibb lehet az ékszerünk, minél személyesebb a rajta található medál. Kifejezetten divatos a betű, a horoszkópos változat, hiszen ezek az önkifejezés eszközei. Újra trendik lesznek a továbbá a charmok, amivel a karkötőket, láncokat egyaránt fel lehet dobni.

Meghatározóak a hatalmas méretű gyűrűk, fülbevalók és a nagyon színes műanyag nyakláncok, hasra, csípőre helyezhető kivitelek és a felső karon hordható merev karkötők egyaránt.

Egy ékszer webáruházban megtehetjük, hogy nemcsak unalmas és klasszikus kiegészítőket, hanem például gyémántokat is veszünk Ezen kívül még kézi készítésű karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk, gyémánttal vagy anélkül is kaphatók, amik nagyban megkönnyítik a választást.

Milyen egy minőségi ékszer?

Egy tartós kiegészítő rengeteg formában, felülettel és különböző színű kövekkel kapható, a kinézetnek csak a képzelet szab határt. Ezt tudják a webáruházak is, ahol számos féle és fajta évekig viselhető ékszereket kínálnak.

Összegezve

Az idei ékszer divatban megjelennek a kicsit kirívó nagyságú és színű ékszerek, de aki mégis jobban szereti a konzervatívabbnak látszó ékszereket, az  készíttethet magának a Brillancy Webáruház megrendelésében, saját ízlésének megfelelő anyagból a megfelelő kővel díszített ékszert. (x)