Debrecen Hotels

Ez a közös Berki Krisztiánban és Bruce Willisben – legalábbis Berki szerint

  2021 júl 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

A héten kimondta a bíróság Berki Krisztián bűnösségét a 2018-as büntetőfékezős ügye kapcsán: Berkit első fokon két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélték.

Berki persze fellebbez, egyáltalán nem érzi úgy, felelős lenne azért, hogy több utas biztonságát is veszélyeztette, amikor befékezett egy BKV járat előtt mérgében. Berki felesége, Mazsi is hisz férje ártatlanságában és anyaoroszlánkét védelmezi őt. Ahogy Berki Krisztián az Indexnek elmondta, Mazsi az, aki ismeri a személyiségét, a showmant, akit a nézők látnak, de ismeri a gondoskodó apát és férjet is és tudja, hogy soha nem ártana az embereknek szándékosan. Mazsi bízik abban, hogy másodfokon felmentik párját, és végre rájönnek az emberek, hogy Berki a média fenegyereke, nem pedig az utcáé.

Berki ezek után Bruce Willishez hasonlította magát, szerinte ugyanis

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével.

A celeb és párja nagyon bíznak abban, hogy másodfokon számukra kedvező döntés születik és végre belátják, hogy Berki Krisztián ártatlan az ügyben és felmentik.

Első fokon két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélték, emellett 625 ezer forint pénzbüntetést is kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is.