Debrecen Hotels

Exkluzív programmal várja látogatóit péntekenként a debreceni állatkert

  2019 Júl 30 / #debrecen
Google ads
Google ads

A debreceni állatkert idén is exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen augusztusban, az Állatkertek Éjszakája felvezetéseként péntek esténként megrendezik egyik legnépszerűbb eseményüket, az állatkerti Esti sétákat. Újdonság, hogy idén először angol nyelven is.

Egy olyan egyedülálló programot kínálnak az érdeklődőknek, amelynek során a résztvevők

az este különleges varázsában személyre szabott szakvezetéssel fedezhetik fel az állatkert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol az állatkert esti titokzatos élete tárul fel.

Az állatgondozók egészen közelről megismertetik a látogatókkal a legkülönlegesebb állatokkal és a résztvevők testközelből találkozhatnak az állatkert nemrég született és kézből nevelt bébi sztárjaival, így többek között, Beriszlóval a pingvin fiókával, Daahirral a kiszsiráffal, de azt is megtudhatják a szerencsések, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben augusztus minden péntekén – augusztus 2-án, 9-én, 16-án és 23-án – 20:00-23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a Debreceni Állatkertben.

Jegyek csak elővételben kaphatók a készlet erejéig 3800 Ft-os egységáron a pénztárakban és a www.jegymester.hu oldalon, illetve limitált számban foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.