Debrecen Hotels

ÉNB Alexa: “A fű a végén már mindennap kellett”

  2022 jan 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Megdöbbentő nyilatkozatot tett az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Alexa.

Koholák Alexát az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban ismerhették meg az emberek. Jelenleg férje spirituális központjában dolgozik, de DJ-ként is próbálkozik. Már megtalálta a helyét, de nem volt ez mindig így. Alexa négy évvel ezelőtt úgy érezte, bármibe is kezd, semmi sem sikerül. Ekkor fordult a drogokhoz.

Mondhatjuk ezt menekülésnek, mivel folyton kétségek gyötörtek: szerettem volna megérteni, mi miért történik a világban, és hol van mindeközben az én helyem. Tizennyolc évesen kerültem a média körforgásába, nagyon fiatal voltam, és csak arra vágytam, hogy szeressenek, elfogadjanak

– idézte fel a múltját a Blikknek Alexa, aki akkor azt érezte, hogy valami nagyon hiányzik neki, de még nem tudtam megfogalmazni magának, mi az. Ekkor jöttek a kábítószerek.

A drog egyfajta módszer volt számomra ahhoz, hogy elviseljem az általam elfojtott problémáimat. A kemény drogok kimaradtak, nem bírja a szervezetem a szintetikus szereket, de tény, hogy sok mindent kipróbáltam, így a kokaint is. A fű a végén már mindennap kellett, nélküle már aludni sem tudtam.

Alexa ezután találkozott jelenlegi férjével, aki 26 évvel idősebb nála. Balázs a spirituális mestere lett és nagyon sokat segített neki. Nemcsak a drogról való leszokásban, abban is, hogy elmúljanak Alexa régi rossz beidegződései. Idővel pedig szerelem alakult ki közöttük, amiért sokan a mai napig bántják őket.