Debrecen Hotels

Elütötte, majd cserbenhagyta a gyalogost Debrecenben – ki tud róla valamit?

  2018 nov 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 12-én 7 óra körül egy férfi az általa vezetett személygépkocsival Debrecenben, a Faraktár utcán, a Kolónia utca felől a Budai Nagy Antal utca irányába közlekedett. A sofőr haladása során nem adott elsőbbséget egy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő nőnek, akit elütött. A balesetben a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik információval rendelkeznek az esettel kapcsolatban, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.