Debrecen Hotels

Előkerült a puttonyfecskendő szerdán

  2021 márc 26 / #debrecen
Google ads
Google ads

Műszaki beavatkozások és tűzesetek miatt riasztották a hivatásos az önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat szerdán Hajdú-Bihar megyében – tette közzé a megyei katasztrófavédelem.

Árokba borult egy autó szerda reggel Hajdúszovát és Földes közötti útszakaszon. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

Lehasadt egy tíz méteres fa egyik ága tegnap Debrecenben, a Wesselényi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Körbála égett Nyíradonyban, az Ady Endre utcában. A tűz egy filagóriát és kerítést veszélyeztetett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Egy hektáron égett a száraz gaz Hajdúhadház és Hajdúböszörmény között tegnap. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Hulladék égett Hajdúbagoson, az Ady Endre utca végében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ezer négyzetméteren foltokban égett a gaz Hajdúhadházon, a Keskeny utca melletti füves területen. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Nyírmihálydi külterületén a száraz fű égett ezer négyzetméteren. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók két puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz avar Hosszúpályiban, a Halom utcában. Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet a létavértesi önkormányzati és konyári önkéntes tűzoltók.

Egy elhagyatott épület égett teljes terjedelmében szerdán délután a debreceni Majoránna utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat.