Debrecen Hotels

Elárverezték Szilágyi István házát

  2023 jan 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Fél óra alatt elkelt a “horrorház”, melyben fia kegyetlenül meggyilkolta az egykori színművészt.

Az ország Lópici Gáspárja és felesége, a szobrászművész Humenyánszky Jolán évekkel ezelőtt vettek fel hitelt, amit nem tudtak fizetni, így az hamar közel 30 milliós jelzáloggá nőtte ki magát – emlékeztet a Blikk. A jelzálog a XVII. kerületi családi házukat terhelte, melyet a szülők halála után a börtönben lévő fiuk örökölt meg az adóssággal együtt.

Nemrég indítottak árverést az ingatlanra, melynek kikiáltási ára 27 millió forint volt. Az információk szerint többen is licitáltak, a színész egykori otthona végül 36 millió forintért kelt el fél óra alatt. Nemcsak a vásárló járt jól, hiszen a telek, ahol a ház található, ettől sokkal többet ér, hanem a szomszédok is.

Borzasztó állapotban van a ház, tele mindenféle rágcsálóval, amik onnan átjönnek a szomszédba. Éjjel furcsa hangok és fények szűrödnek át, nagyon ijesztő az egész

– mesélte a lapnak az egyik szomszéd, aki szerint a környék összképét is rontja a volt gyilkossági helyszín, hiszen a többi ingatlan szépen fel van újítva. Nagyon bíznak abban, hogy az új tulajdonos hamar munkához lát.