Debrecen Hotels

Eladta a bugyijait, és erre költötte a pénzt Bódi Sylvi

  2018 feb 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

Új és használt fehérneműit bocsájtotta árverésre a modell. 

Szép summa ütötte a markát Bódi Sylvinek az eladott bugyik és melltartók után. A bevételt egy barátja még meg is toldotta, így kerek 500 ezer forint jött össze, ezt pedig Sylvi jótékony célra osztogatta el.

Ezt írta közösségi oldalán, amit kérésére változtatás nélkül közlünk:

Egy barátommal közösen elajándékoztunk félmillió forintot. Kiválasztottam 5 alapítványt/egyesületet, s mindenkinek elutaltam 100-100ezer forintot.

Van akit azért választottam, mert személyes ismeretségi körömben nagyon sok jót hallottam róluk, de olyan is van, akit intuitívan választottam, azért mert teljesen tudok azonosulni a nézeteikkel és azzal, amit képviselnek.

Így esett a választásom rájuk:

* Dévény Anna Alapítvány

* „Értetek Vagyunk!” A Daganatosok Egészségéért Alapítvány

* Lelenc Kutyamentő Egyesület

* Bodzavár

* Természetes Életmód Alapítvány

Hogy miért tettük mindezt? Örömet és meglepetést szerettünk volna okozni és segíteni, kifejezve ezzel szimpátiánkat és adott esetben hálánkat.

A facebookos gardróbvásáros oldalam bevételének egy részét tehát adományként ajánlottam fel, s tudom, hogy jó helyre került a pénz.

Köszönöm a barátomnak – aki szeretne anonim maradni – a partnerséget és a segítséget!  Nem tudom, hogy ki a boldogabb: aki kapta, vagy aki adta. Leírhatatlanul jó érzés volt segíteni.