Debrecen Hotels

Együttműködési megállapodást kötött a Debrecen International Airport Kft. és a Pannon Guard Zrt.

  2019 jún 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Folyamatosan bővül a debreceni repülőtéren az utasok számára nyújtott szolgáltatások köre, mostantól magas minőségű reptéri transzferszolgáltatás is elérhető vált.
A Debreceni Nemzetközi Repülőtér, mint Kelet- Magyarország legfontosabb és egyben legnagyobb forgalommal rendelkező nemzetközi repülőtere, az európai hagyományokra épülő minőségi utasszállítás érdekeit tartja szem előtt.

A nemzetközi légiforgalomhoz szorosan kapcsolódó közúti közlekedési szolgáltatások minőségi színvonalának emelése és a repülőtér utasainak hatékonyabb kiszolgálása érdekében a Debrecen International Airport Kft. és kizárólagos repülőtéri transzferszolgáltató partnere, a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. a mai napon stratégiai partnerségi megállapodást írt alá.

Barcsa Lajos alpolgármester hangsúlyozta, hogy a város gazdasági és turisztikai fejlődése szempontjából stratégiai jelentőségű a Debreceni Nemzetközi Repülőtér stabil és dinamikus fejlődése, ezért a városvezetés magas elvárásokat fogalmazott meg e tekintetben.

A repülőtérnek jelentős szerepe volt abban, hogy az elmúlt négy évben több külföldi nagybefektető választotta
Debrecent, hatezer új munkahelyet teremtve városunkban. A magyar kormány elkötelezett a debreceni nemzetközi repülőtér fejlesztésében, 1,2 milliárd forint támogatást biztosít hozzá, amelyhez a város további 400 millió forinttal járul hozzá. A repülőtér gazdaságra gyakorolt hatása az idegenforgalomban jelentkezett leghamarabb: a külföldi vendégek száma dinamikusan növekszik Debrecenben.

A Pannon Guard Zrt. elnöke, Dr. Sutka Sándor kiemelte: a Debrecen Nemzetközi Repülőtér kizárólagos transzferszolgáltatójaként a cég minőségi szolgáltatással áll innentől az utasok rendelkezésére a Kelet-Magyarországi régióban, illetve a környező határ menti területeken. A társaság szolgáltatásának beindítása húsz új munkahely megteremtését tette lehetővé. Vajda János, a Debrecen International Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a reptér műszaki feltételeinek korszerűsítésével párhuzamosan arra törekszenek, hogy az utasok számára nyújtott
szolgáltatások köre bővüljön, komfortérzetük javuljon. Megjegyezte, hogy örvendetes módon az utasok egyre nagyobb számban repülnek a debreceni repülőtérről, ezért lépésről lépésre új elvárásoknak kell megfelelni. Például bővítették a parkoló kapacitását, hamarosan új check-in pultot és elektronikus beléptető kaput állítanak üzembe az utasellenőrzés gyorsítása érdekében.