Debrecen Hotels

Egyedül szilveszterezett Majka felesége, Hajni

  2022 jan 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

Majoros Hajnalka, Majka felesége egyedül szilveszterezett, mert koronavírusos.

Hajni közösségi oldalán jelentkezett be szobájából. Szerette volna a családjával tölteni a szilvesztert, társasozással, filmezéssel, táncolással, de máshogy alakultak a dolog. Majka felesége már másodszor kapta el a koronavírust.

Szobafogságra lettem ítélve! Egyedül vagyok egy szobában, miközben a családom tagjai itt vannak a házban! Hallom, ahogy Peti a lencsét készíti, amit persze előző este beáztatott. A fiúk társasoznak, filmet néznek! Arti ugatja a szomszédokat, ellenben a petárda durrogtatás hidegen hagyja! Szerencsére. Előkerülnek lassan a dudák is, aminek a hangjától ugyan szétmegy a fejem, de most alig várom, hogy halljam, ahogy a fiaim megfújják! Szóval…

Drága covid úr/hölgy! Egy évvel ezelőtt már jártál nálunk, amikor is igen mély nyomokat hagytál bennünk! Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened! Te mégis itt vagy, és bár margódra legyen írva, most nem vagy annyira kemény legény, és eddig a kiscsaládom többi tagját is békén hagytad, mégis meg kell, hogy kérjelek szépen alázattal, HÚZZAFRANCBA innen tőlem is!

– írta Majka felesége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés