Debrecen Hotels

Ebösszeírás kezdődött Debrecenben

  2023 jan 23 / #debrecen
Google ads
Google ads

Debrecen Megyei Jogú Város jegyzője ismételten tájékoztatja az ebtartókat, hogy Debrecen város közigazgatási területén ebösszeírásra kerül sor 2023. január 1. és 2023. április 30. között.

Az ebösszeírás során az ebtartóknak adatlapot kell kitölteniük és azt az önkormányzat részére eljuttatniuk.

Az adatlap letölthető innen: https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/papiralapu-ugyintezes/allattartasi-allatvedelmi-ugyekkel-kapcsolatos-eljarasok –, továbbá a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap oldalról (Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatát kiválasztva, a keresőbe az Ebösszeíró adatlap kifejezést beírva). Az űrlap online kitölthető, lementhető és nyomtatható, elektronikus úton történő beküldése azonban csak ügyfélkapus bejelentkezéssel lehetséges!  

A nyomtatvány személyes átvételére is van lehetőség Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az Új Városháza épületében (Debrecen, Kálvin tér 11.) az ügyfélszolgálat 14-es munkaablakánál ügyfélfogadási időben (hétfőn, szerdán és pénteken 8.00 és 12.00 óra, kedden 8.00 és 15.00 óra, csütörtökön 8.00 és 17.00 óra között). A kitöltött adatlapot személyesen ugyanitt, ugyanennél a munkaablaknál lehet ügyfélfogadási időben lehet leadni vagy az Új Városháza iratgyűjtő ládájában elhelyezni.

Az adatszolgáltatás postai úton a kitöltött adatlapot Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Igazgatási Osztály címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) elküldve teljesíthető. 

A kitöltéssel kapcsolatosan tájékoztatás a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Igazgatási Osztálya munkatársaitól telefonon a 06-52/517-836 és a 06-52/517-837-es telefonszámokon kérhető.

Az ebösszeírás során a mikrochippel ellátott, a központi nyilvántartásban már szereplő ebek és a korábbi ebösszeírások során vagy azt követően bejelentett kutyák vonatkozásában is teljesíteni kell az adatszolgáltatást.