Debrecen Hotels

Dzsudzsák: akár a dobogó is elérhető, ha a Loki elkapja a fonalat

  2021 dec 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Loki TV-nek értékelte a DVSC őszi szezonját Dzsudzsák Balázs. Mint ismert, a csapat bentmaradó helyen telel, de ennél azért a szurkolók többet vártak.

Dzsudzsák Balázs szerint pont olyan meccseket nyert meg a csapat, amire a szurkolók sem számítottak (ilyen volt pl. a Fradi legyőzése). Hiányérzete van amiatt, hogy a Zalaegerszeg (0) és az Újpest (1) ellen nem tudtak több pontot szerezni.

A csapatnak az egész évére jellemző, hogy teljesen megmagyarázhatatlan és értelmetlen a teljesítmény ingadozása

– mondta Dzsudzsák.

Megemlítette a Vidi elleni 10 emberes helytállást, valamint a Honvéd elleni fantasztikus második félidőt, és összességében bravúrokkal és kudarcokkal telinek érzi az őszi szezont. Sem Dzsudzsák, sem a csapat többi tagja nem tudja még, melyik a Loki igazi arca.

A Loki csapatkapitánya szeretné, ha a bravúros eredményekre is képes arc lenne a csapat valódi arca, de mint elmondta, ehhez sokat kell fejlődniük, elsősorban mentálisan.

A csapatnak a legnagyobb problémája továbbra is saját maga, és mindenkinek saját magában kell rendet raknia a tavaszi szezonra

– jelentette ki Dzsudzsák Balázs.

A 12 csapatos bajnokság egy élet-halál harc, de szerinte akár a dobogó is elérhető, ha a csapat kikapja azt a szériát, és zsinórban tud 2-3-4 meccset nyerni, vagy legalább nem kikapni.