Debrecen Hotels

Dundika tiszta vizet öntött a pohárba: egyáltalán nem vesztek össze Majkával az esküvőn

  2021 szept 30 / #debrecen
Google ads
Google ads

Majka felesége megdöbbenve hallgatta a híreket, melyek szerint Majka és ő összekaptak az esküvő utolsó napján, ami miatt Majka ott is hagyta a helyszínt.

A hírek szerint Majka és Hajni az utolsó napra hagyták az esküvői fotózást, amihez Majkának már nem volt kedve, ezért, hogy elkerüljön egy nagyobb veszekedést, inkább gyorsan távozott a helyszínről. Majka felesége a Tényekből értesült erről és nagyon kiborult.

Tények, hm. Olyan hitelesnek hangzik, sejtetve, hogy ami itt elhangzik, azt komoly kutatómunka előzi meg, a szerkesztők és a műsoron lázasan dolgozók képe jelenik meg, ahogy kamerával, mikrofonnal, jegyzetfüzetekkel szelik át az országot, hogy a „tények” eredetét felkutassák.

„Hajni és Majka összeveszett az esküvőn”. Először köpnyi-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen. Ezt mégis honnan veszik?

– írta dühösen közösségi oldalán Hajni, aki azt is elárulta, mi állt Majka hirtelen távozása mögött. Bár ezt nem szerette volna megosztani, de úgy érzi, kénytelen.

Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel

– írja Hajni, aki posztjában erősen kritizálta a Tények című műsort, bár igaz, nem ők voltak az egyetlenek, akik megosztották a pletykát. Mindenesetre jól helyrerakta a TV2 hírműsorának munkatársait is azzal, hogy tisztázta, miért távozott Majka az esküvőről, és azt is, miért tűnt úgy az akkor napvilágot látott fotókon, hogy Majka egyedül van az autóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés