Debrecen Hotels

Dubajozással vádolták meg Vastag Csaba barátnőjét

  2022 aug 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Vastag Csaba és párja kapcsolatára tavasszal derült fény. Ő és Evelin nagyon boldogok együtt, vannak azonban, akik nem örülnek ennek.

A Best magazin szerint bántó, sértő üzenetekkel bombázzák őket és képtelenségeket állítanak Evelinről, aki megelégelte a mocskolódásokat a közösségi oldalán és letiltotta a hozzászólás lehetőségét néhány fotójuk alatt.

Elmondása szerint amikor arról a pletykáról olvasott, hogy dubajozott, az teljesen letaglózta – írja a Nők Lapja. Ezt már Vastag Csaba sem tudta szó nélkül hagyni.

Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

– mondta az énekes. Ő és párja hónapok óta együtt vannak, együtt is élnek, sőt, már a családalapítás is megfordult a fejükben, négy gyermeket is szeretnének.