Debrecen Hotels

Donáth Anna lett a Momentum új elnöke, Hajdú-Biharból is gratuláltak neki

  2021 nov 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Donáth Anna lett a Momentum Mozgalom új elnöke – jelentette be az ellenzéki párt vasárnap este.

A bejegyzés szerint a párt európai parlamenti képviselőjét a vasárnapi küldöttgyűlésen választották meg elnöknek.
Októberben több portál is beszámolt arról, hogy a Momentum küldöttgyűlése megvonta a bizalmat Fekete-Győr András pártelnöktől.

A testület akkor azért ült össze, mert a politikus bizalmatlansági szavazást kért maga ellen, azután, hogy az utolsó helyen végzett az ellenzéki miniszterelnök-jelölti szavazáson.

Az elnöki posztért Orosz Anna újbudai alpolgármester, a párt elnökségi tagja, illetve Hollai Gábor, a XVI. kerület önkormányzati képviselője is indult.

5 éve vagyok a Momentum aktív tagja, 5 éve az életem leginkább meghatározó része a közösség. Mostantól a kormányváltásig pedig elnökként szolgálhatom tovább a mozgalmat, és küzdhetek az igazságosabb, emberségesebb és zöldebb Magyarországért!
A következő fél évben sok munka vár ránk, hiszen erős, az emberek érdekei mellett határozottan kiálló, és szerethető Momentum nélkül nincs kormányváltás. Amire égető szükség van, hiszen az ország nem engedhet meg magának újabb négy év fideszes kormányzást. A következő választás ugyanis sorsdöntő. Nem hagyhatjuk cserben Magyarországot, hiszen ez a mi hazánk is

üzente Facebook-oldalán a párt új elnöke.

Érkeznek a gratulációk Hajdú-Biharból is: