Dombi: úgy gondolom, az én feladatom szombat estig szól

2022.09.09

Szenzációsan mutatkozott be a Loki kispadján az egykori legendás jobbszélső, Dombi Tibor. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a Vidi elleni múlt szombati sikerben jelentős szerepet játszhattak Herczeg András tanácsai is, de végső soron a felelősség a megbízott vezetőedzőé volt.

“Kicsi” a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában arról beszélt, a székesfehérváriak elleni találkozó után megint focistának érezte magát, hasonló ünnep volt a stadionban, mint amikor bajnokságokat nyertek.

Nagy élmény volt számomra, két napig magamhoz sem nagyon tértem. Fontos volt, hogy megszereztük az első győzelmet, láttam a srácokon is, hogyan küzdöttek egymásért, és hogyan tudtak örülni

– fogalmazott Dombi Tibor, aki – ahogyan azt a nagy edzők szokták mondani – mindig csak a következő mérkőzésre koncentrál. Ez pedig szombaton, 15:30-kor kezdődik Pakson (tv: M4 Sport+).

Tibi azt is elárulta, úgy gondolja, az ő feladata szombat estig szól. 

Ami a Paks elleni kilencven percet illeti, bízom benne, ott folytatjuk, ahol a Fehérvár ellen abbahagytuk. Fontos, hogy lelkesen játsszunk és tudjunk egymásért harcolni, ne a hibát keressük egymásban. Csapatként kell működni, mint legutóbb, most is erre számítok

– nyilatkozta a klublegenda.

“Dombi Tibi! Bombázó! Ez Debrecen!” A kiéhezett Loki-tábor nem volt hálátlan a szép Vidi-verés után

 

 

az eredeti hír itt elérhető