Debrecen Hotels

Demcsák Zsuzsa válásáról beszélt

  2023 márc 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

A műsorvezető álomszerű házassága indiai származású férjével, Krishan Dangwallal nemrég ért véget.

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben jelentette be, hogy ő és férje elválnak, a fizikai távolság miatt akkor úgy tűnt, érzelmileg is eltávolodtak egymástól. A műsorvezető most a hot! magazinnak mesélte el, mit érez Krishan iránt, és hogy készen áll-e egy új kapcsolatra.

Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná

– mondta Demcsák Zsuzsa, szavait a Blikk írta meg. A műsorvezető nem tud még a továbblépésre gondolni, mert lelkileg még megkötve érzi magát. Azt is elmesélte, nem is lenne ideje a szerelemre, mert reggeltől estig be van táblázva, tréningeket tart, coachként dolgozik, és a családi vállalkozásukban is sok teendője van. Szavai arról is árulkodnak, nincs még minden veszve férje és közte.

Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, szinte mindennap beszélünk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de most ez a szakmai teremtő fázis van, ez tesz boldoggá

– árulta el Demcsák  Zsuzsa, aki a terveiről is mesélt egy kicsit: hamarosan műsorvezetői tanfolyamot szeretne indítani, a szüleivel közös vállalkozásában pedig, mellyel KKV szektornak szóló konferenciákat szerveznek épp egy generációváltás zajlik. Zsuzsa szeretné a gyermekeit is bevonni a munkába, mert úgy véli, a családi örökséget tovább kell vinni.