Debrecen Hotels

Demcsák Zsuzsa szerint Berki Krisztián minden porcikája azt kívánta, hogy szeretve legyen

  2022 máj 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

Demcsák Zsuzsa azon kevesek közé tartozik, aki ismerte Berki Krisztián igazi arcát.

Több műsorban is dolgoztak együtt, Demcsák szerint ő azon kevés ember közé tartozik, akit a celeb tisztelt – írja a 24.hu.

A műsorvezető szerint Berki Krisztián egy rinocéroszbőrt felvéve azt mutatta kifelé, hogy őt nem lehet bántani, belül azonban nagyon őrlődött. Hogy milyen belső vívódásai lehettek, az nagy kérdés számára, mert ő úgy látta, Berki Krisztián magát egy médiatermékként kezelte.

Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben. Hajdú Petinek a műsorában sütött róla a szeretetlenség. Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen. Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk meg és aztán ezzel az értékkel megyünk tovább az életben

– vélekedik Demcsák Zsuzsa, aki a Life TV vendégeként azt is elmesélte, közös munkájuk során volt alkalma, hogy bepillantson Berki Krisztián igazi életébe. Mazsi sok felvételen részt vett, ebédet vitt a férjének és egymás telefonjait is kezelék. Sokszor ott volt Nati, Berki Krisztián kislánya is, és a műsorvezető olyankor látta, hogy a celeb milyen is igazából, magánemberként. Csak a kislányára figyelt, senki másra, teljesen kizárta a külvilágot.